Murdjajänku

reede, 3. märts 2006

Tänane uisutamise-tee-juustuküpsise-ja-vahuveiniõhtu möödus fantastiliselt, kui välja arvata pisike piinlik fakt, et eriti ebaharilikult ülemeelikus tujus Hulio-läburaator suutis närida augu ühe külalise teksadesse, maiustada teise käekotisangaga ja ampsata peale suutäisi saapasäärte küljest, juuste noolimisest ja pidevast pai lunimisest rääkimata. Kahju, et ühtegi pilti pole - ja asjaosalistele veelkord meeleheitlikud vabandused.
Järeldus - järgmisel korral riputame kotid varna, paneme jalanõud kõrgemale ja joome veini riieteta!





Samas jälle pole armsamat lemmiklooma lihtsalt olemas. Näritud seinanurgad on asendatavad, aga see rõõm, mis looma silmist vastu särab, kui peremees koju jõuab ja silmnähtav kiindumine on hindamatud. Lihtsalt peab õppima tema vajadusi ja käitumist aktsepteerima. Loom ei ole väike inimene ega mänguasi.

5 kommentaari:

Pille ütles ...

Kas see Hulio-läburaator on Sinu jänes või? Näeb piltide peal nii süütuke ja armas välja, aga kõlab nagu kangelane viimasest Wallace&Gromiti filmist;)

Thredahlia ütles ...

Hulio aka läburaator on mu kallis ja pai lemmikloom-küülik jah. :)
Tegelikult ei ole ta suutnud kogu oma elu jooksul kokku nii palju pahandust teha kui eilse õhtuga, sest täna avastasin, et ka diivaninurga sisse oli paar moekat auku siginenud, ega need sinna ise tekkinud.
Ju kees pisikese looma suures hinges tähelepanuvajadus lihtsalt üle. Harilikult annab ta endast tagasihoidlikult hammastega märku, aga eile tegeleti pigem jutlemise ja küpsiste kokkamisega kui küüliku paitamsiega.
Inimesedki ju peletavad söömisega stressi. Küülikule on uue ja põneva lõhnaga asjad (loe: külaliste saapad ja kotid) aga eriti maitsvad.

Anonüümne ütles ...

Kodudisainer...

Thredahlia ütles ...

Just :D
Kus küll selliseid küülik-disainereid jagatakse, kellega ühine maitse oleks :D
Järgmise remondi ajal tuleb arvestada, et seinanurgad ümarad teha, liistu või kiviga katta ja juhtmed veel rohkem ära peita.

Kerly ütles ...

Lugupeetud thredahlia, Sinu kallil huliol on suurepärane iseloom - fotojäädvustused olid armsad, panid naeratama (Y)

Postita kommentaar