Vunts ja Preili

neljapäev, 9. märts 2006




Et mu loomaaed poolikult esindatud ei oleks, siis ka teine pool sellest ehk meriseapaar :).

Merisead on puuriloomad ja ei keksi toas ringi nagu küülik, aga see ei tähenda, et nad vähem armsad oleks. Vähem pahandusi teevad nad igatahes, sest jooksevad vabalt ringi vaid umbes pool tundi päevas.
See-eest saab neid teleka ees silitada, arvuti taga ruigam süles lõputööd kirjutada ja oi kui tuttavlik-kodune on tunne, kui külmikuust avades salatilootuses tõeline ruigamise koor lahti läheb.
Merisiga on loomu poolest väga arg ja temaga tuleb järjepidevalt tegeleda, et ta inimese kätega ära harjuks ja peitu ei poeks. Ka on ta karjaloom ja mitmekesi on nad tervemad, julgemad ja õnnelikumad. Siiski ei tasu halba eeskuju võtta ja kahte erisoolist looma muretseda :), sest koos pidamiseks peab sel juhul isaslooma kastreerima - operatsioon on teadagi risk looma elule ja kallis pealekauba.
Tuba on tühi, kui keegi ei ruiga ja ei põrise. Nad on häälekad loomad ja emase jooksuaegadel võib samas toas magamisega lausa probleeme olla, sest trall käib 24 tundi ööpäevas ja nii iga kahe nädala tagant paar päeva.

2 kommentaari:

Risto ütles ...

tegid vastulöögi jah :P

Thredahlia ütles ...

Kas nüüd just päris vastulöögi, aga mõtteseemne andsid jah... vist...

Postita kommentaar