Invasion of species

esmaspäev, 25. september 2006


Istun mina arvuti taga, pimedas toas, 23:03, nohune ja teetassiga, süvenenult netiavarustes. Ja korraga kolin-põmm-kolin. Mõtlen, et küülik on puuri läinud ja teisaldab oma tualetinurka, nagu tal tavaks on - hommikul vara ja õhtul hilja, et ma magada ei saaks, ju on kade. Samas tundus laamendamiseks veel nagu natuke liiga varajane kellaaeg...
Tungiv põrsapõrin - turts - turts - hammaste kiristamine, ikka põrsad.
Asi muutub kõrva järgi kahtlaseks. Lähen ümber nurga asja uurima.
Astun kähku tagasi, haaran fotoka ja üritan olukorda kähku jäädvustada, enne kui see lõpeb.
Küülikul oli vesi otsa saanud ja oma arunatukesega läks ta seda merisigade puurist otsima. Leidis ka muidugi, aga võõrustajad ei olnud eriti külalislahked. Torisesid häälekalt. Küülik tundis end minu kohalolust kergelt häirituna ja vaatas mulle eriti etteheitvalt ülbe näoga otsa... ja vupsas põrandale tagasi. Nii palju siis eest avatud põrsapuuri puudustest. Vähemalt sain naerda omajagu.

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nutikas loom! Ega siis joomata või jääda :) Aga kuidas ta sinna üles pääses? Ja kas merisead alla ei hüppa kui neil nii madala servaga puur eest lahti on? Sry kui on rumalad küsimused :)

Thredahlia ütles ...

Küüliku tagajalgade potentsiaali ja hootist täpsushüppamise kirge ei tasu alahinnata. Tema jaoks ei ole probleem ühe hüppega diivani seljatoele või aknalauale jalutama pääseda. Siiski arvan, et see "kolin-põmm" oli esimene nurjunud katse ja viimane "-kolin" viis alles sihile.

Merisead on oma residentsiga rahul ja kadavad kõrgust - rohus elavad saakloomad ikkagi. Toitu nurudes toetavad käpakesed puuriäärele, aga ei enamat. Tegu ei ole lendoravate või eneseapjalike kalduvustega lühikõrvaliste küülikuhakatistega :D
Eest avaud puuris on nendega lihtsalt kergem tegeleda -silitada - süüa anda - juttu puhuda.

Anonüümne ütles ...

Tänan selgituse eest! Ma niin naersin selle "kolin-põmm" peale :D Meil on kaks liivahiirt, nendega saab ka üksjagu nalja vahel.

Thredahlia ütles ...

:) Palavik mõjub mu õigekirjale hukutavalt, kui kommentaari läbi lugeda ei viitsi. Loodetavasti on siiski mõistetav tekst. Angiiniga hakkaksin vist päris heebrea keelt kirjutama, kuidagi peaks ainult sisse õpetama, et vahele tuleb jätta ainult täishäälikud :)

Seltskondlikult naljakate liivahiirtega olen ka kohtunud. Nad on kenad vaadata. Siiski eelistan ise natuke suuremaid loomi.

Postita kommentaar