Mingi valik Eesti tüdrukute Türgi piltidest

teisipäev, 19. september 2006



Minu eriti subjektiivne valik Eesti tüdrukute Türgi piltidest :). Et blogi päris käsitöövõõraks ei jääks, siis pange tähele seda pärlipoodi - pidin oma silmad sinna unustama :P.

4 kommentaari:

Hellik ütles ...

Mitme tärni hotell teil oli? Hetkel Türgi reisid nii odavad, et ahvatlevad ennastki minema aga pelgan natsa neid 2* hotelle araabiamaades.

Thredahlia ütles ...

Kahtlustan kolme tärni, oli apartment hotel, igati normaalne. Võtsime viimase hetke pakkumise ja mitte loosimajutuse. Tegelikult olime enamuse ajast hoopis mujal (noorsoovahetusprojekt Adanas) ja oli palju põnevam - turismikuurort (Alanya) ei jätnud head muljet. Kogu aeg tahab keegi sulle midagi müüa või sind füüsiliselt kuhugi poodi või sööma sikutada ja vähemalt üks MEES peab kaasas olema, muidu on asi ikka puhta ebameeldiv. Hinnad on kuurortis ka muidugi turistipärased ja õiget Türgi kultuuri seal ei näe. Aga mõnele nii meeldibki - Alanya on soomlasi ja skandinaavlasi otsast otsani täis.

Thredahlia ütles ...

Teistkordsel vaatamisel selgub, et *** jah.
http://www.alanya-turkey.com/eng%20index.htm

Hellik ütles ...

No seda ma ka kardan, et tüütavad ilgelt :) Sai ju kevadel Tuneesias puhatud ja hea, et ära ei röövitud. Ise ööbisime 4* hotellis ja alla selle ma poleks tahtnud. Hea meelega läheks seekord hispaaniasse aga kahjuks rahakott kannatab vaid Türgit hetkel :(
Võib olla lepin eestimaaga!

Postita kommentaar