Miks ma viimasel ajal vähem kokkan...

reede, 2. veebruar 2007



Siin siis põhjus, miks ma viimasel ajal vähem kokkan... st. kokkan ikka, 
aga naudinguks on selle tegevuse juures tublisti vähem aega.
Olen tervelt kaks nädalat juba töömesilasena vastu pidanud, meeldivalt. Esimene palkki on pihus. Hommikuse ülivarajase ärkamisega ei suuda ma vast veel mõnda aega harjuda ja kohvi/matet kulub paaaaalju.
... õhtul ülikooli laborisse minnes on naljakalt soe ja kodune tunne. Ei osanud sellist reakstsiooni endalt nagu oodatagi.
Täna käis meie pisike osakond ühe ülemuse ametisse astumist ja teise lahkumist Cafe Truffes ära märkimas. Lõbus oli ja sealset metsseakotletti üleküpsetatud ürdi-kartulipüreega ning tšillikohvi peab küll väga kiitma, mis sest, et elekter vahepeal katkes ja ventilatsioon ei töötanud (kõigi rikete eest ei saa kaitstud olla isegi Eesti parim kohvik).

1 kommentaari:

Elsa ütles ...

No ikka tõeline laboritädi kohe :)
Palju õnne tööinimeste hulka saabumise puhul...

Postita kommentaar