Külmavõetud pannkoogid :P

kolmapäev, 20. juuni 2007


Lihtsalt ääremärkus selle kohta, et pannkoogid on täiesti külmutatavad. Lao ainult parajate portsjonite kaupa torni ja pista sügavkülma. Soojendatuna pole küll nagu päris värskelt praetud, kuid tööpäeva hommikul kohvi kõrvale täitsa nauditavad :P
Pildil speltapannkoogid päevalilleseemnetega.
Lisaks teen oma pannkoogid alati üsna neutraalse maitsega - et koogi peale passiks nii lemmikmoos (maasika-rabarberi, püreeritud, muidugi) kui ka toorjuust. Röstsaiale ja erinevatele kuklitele-näkileibadele on miski ürdise määrde ja singiviiluga pannkook mõnus vaheldus.

Hapupiimapannkoogid ehk lusikakoogid
Ülepannikoogid

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Tere.
Mitte küll otseselt pannkookidesse puutuvalt, aga tahtsin Sulle lihtsalt öelda suur aitäh. Tänu Sinu blogile tekkis minus suurem huvi toidutegemise ja katsetamise vastu ja söömine sai rohkemaks kui lihtsalt tüütuks ja süümekaid tekitavaks kohustuseks. Või õigemini, see huvi oli muidugi ka enne, aga just tänu Sinu blogile suutsin hakata seda realiseerima, sest Sa kirjutad mõnusalt ja lihtsalt. Ja kuidagi kättesaadavalt.
Olen Su varamust leidnud mitmeid retsepte ja osasid ise täiendanud-muutnud, seda kõike ise väga nautides.
Aitäh!

Thredahlia ütles ...

Ju oli liiga jäine postitus, et üles soojendamist vajas :)
Aitäh heade sõnade eest!
Kirjutan sellest, mis mulle meeldib ja endale arusaadavalt. Nii tore on kuulda, et sellest teistelegi kasu on.
Kõik täiendused-parandused on alati retseptide juures ka kommentaarina väga oodatud.

Pille ütles ...

Ma pole kunagi pannkooke külmutanud, ilmselt pole lihtsalt nii palju alles jäänud. Kui jääbki paar-kolm, siis need olen hiljemalt järgmisel päeval külmast peast ära söönud..
Aga hea nipp kõrva taha panemiseks. Meil tuleb sel suvel hirmus palju külalisi (uksest-aknasst, ausõna), nii et selliseid hamstri-nippe võib vaja minna..

Thredahlia ütles ...

Ega minagi neid spetsiaalselt külmutamiseks tee, aga vahel harva, kui toorpiima seisma jääb ja hapupiimaga enam midagi teha ei oska, siis käib suurem pannkoogitegu asja ette, millest osa sügavkülmas lõpetab (eeldusel, et minu isiklikud hamstriharjumused külmikut ürte-seeni-marju ääreni täis toppinud ei ole :D).

Postita kommentaar