Läburaatori ralli

teisipäev, 12. juuni 2007

Mu armas pisike Läburaator arvab, et tema ongi maailma naba. Oma naba väiksus ei lähe talle absoluutselt korda. Kõrvikule täiesti piisab ühest-kahest lojaalsest inimsoost paiorjast ja regulaarsusest lugupidavast söögitädist. Tema kõrguse ääretu lahkus lubab vahel ka inimese käel soetud saada, kuigi mehiselt karvased jäsemed või juuksed, eriti lühikesed, on selgelt eelistatud - ikkagi liigiomasem.

On ütlematagi selge, et inimesed ei ole eriti taibukad loomad ja oma seisuselt jäävad nad küülikutele alati alla. Inimesed ei armasta käike kaevata ja põrandad teevad nad ka täiesti mittekaevatavast parketist, haagivaenulikult libedast pealekauba. Inimesed söövad pahasti haisvad asju - sibulat, küüslauku, veini, äädikat... Inimesed ei oska korralikult hüpata ja piirduvad liigselt diivani tasapinnaga. Inimesed ei armasta seinu, jalatseid, käekotte ja uksepakkusid süüa. Kingi hoiavad nad lausa kapi otsas. Inimesed loevad raamatuid rohkem kui üks kord ja nad ei saa üldse aru, et pai on tõsine asi ja pai nõudes on kõik võtted lubatud, küüned-hambad-saba-ja-sarved - kõrgeaulise kõrviku kasuka peavad alamad ilusa hoidma. Nad ei jõua kunagi kõrvikute tasemele... mitte kunagi.
"Süga nüüd mind! Kohe, kohe! Kuule! Noh, süga juba! Pai tahan, kas sa ei näe! Kuidas sa julged?! Kuule, nüüd, noh, kohe. PA-I!! PA-I!! Aaaa... rosin - anna siia! Kus sa seda peidad? Aga kuhu see pai nüüd jääb?"

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Aga Jänksi meelest kanname me vägagi söödavaid riideid. Aeg-ajalt olen leidnud enda garderoobikraami pealt mõningaid hambajälgi ja need ei ole minu omad...järelikult olen tema kõrgeaususe jaoks sobiv õukond ;)

Thredahlia ütles ...

Proovigu keegi vihjata, et toidublogi ja teemaväline postitus :D Täitsa teemasse ju.

Hambajälgede eest vabandab Tema Kõrguse ametlik esindaja.

Pille ütles ...

Mulle teeb see nimi - Läburaator - alati hirmsasti nalja. Kunagi oli mul kange soov endale lontkõrvjänku muretseda, aga kardan, et olen liialt hajameelne ja unustaksin pidevalt kingad-käekotid põrandale ja see jänesepidamine läheks seetõttu väga kalliks..

Thredahlia ütles ...

See "Läburaator" tekkis täiesti iseenesest, pahanduste aegu. Muidu on ta lihtsalt Päts või Jänks või Jänku aka Hulio/Huliana :P
Ja Sul on täiesti õigus - kalliks võib see minna ka ilma hajameelsuseta :(

Postita kommentaar