Mõnusad magushapud kanakoivad

laupäev, 5. jaanuar 2008

Idee seekord Nami-namist :)
Ma laseksin koibadel selles kastmes lisaks enne küpsetamist mõnda aega maitsestuda, aga saab ka ilma ja kiiremini.

Kleepjad kanakoivad
2-le

2 kanakoiba või 4 poolkoiba või muid tükke
1 spl mett
0,5-1 spl sinepit
1 spl apelsinimahla
1 spl Worcesteri kastet

Sega kokku mesi, sinep, apelsinimahl ja Worcesteri kaste.
Vali väike ahjuvorm, mille põhja broileritükid tihedalt katavad (et kaste kõrbema ei läheks), määri tükid kastmega ja lao vormi. Määri ülejäänud kastmega ja küpseta 200-kraadises (eelsoojendatud) ahjus 30 minutit. Poole küpsemise ajal tuleks tükkidel teine külg keerata.


Veel kanast:
Veinikana (filee)
Peekoni, seente ja juustuga täidetud kanafilee
Krõbedad kanatiivad kahe kastmega
Soe kanasalat (filee)
Kana-riisivorm paprikaga (filee)
Kana-kookosesupp ingveriga (filee)
Kanakebab (filee)

2 kommentaari:

Pille ütles ...

Tore kuulda, et maitses :)

Anonüümne ütles ...

:) mmmmm -- õrnad mälestused ajast, mil Deli24 Pärnu mnt 139 alles alustas ja minake mõistatas, kuidas küll selline maitse saavutatakse...

Aga tänane katse kinnitas, et poolkoib on parem valik, terve koib vajab nii maitsestumist kui pikemat küpsemisaega.

Postita kommentaar