Aprill!!

teisipäev, 1. aprill 2008


Nädalavahetuse tähelepanek: ära hoiusta õllepudeleid külmiku juurikasahtlis, kui ei taha paari tunni pärast endiselt sooja õlut juua.

Hakkab pihta, ilma naljata, järgmisest nädalast juuni lõpuni olen 35 päeva kodumaalt eemal, see on ju ca 1/3 ajast. Õde on juba ammu loomaaia- ja koduvalvesse mobiliseeritud :D
Kahjuks saab ainult poole sellest puhata ja mängida, noorte eurooplastega prantslaste keskel, ülejäänud aja peab tööd tegema... aga pool on parem kui mitte midagi ja kogemus on seda lendamist ilmselt kuhjaga väärt :P
Belgia-Taani-Ungari-Prantsusmaa-Prantsusmaa-Prantsusmaa-Itaalia-Sloveenia, here I come!

4 kommentaari:

Tirtsikas ütles ...

Kena reisu! :) Too siis hästi palju muljeid ka!

Elsa ütles ...

Mina tahan omale ka sellist tööd! kuidagi satun mina ikka aina suhteliselt mitteliikuvaks ametnikuks (A) Vajalikuks, aga mitteliikuvaks (Tartu-Tallinn ei loe) ;)
Ja mina juhtimisi armastan väga liikuda...
Sulle aga häid muljeid, loodan siis uusi põnevaid maitseelamusi lugeda :)

Anonüümne ütles ...

Aga hakka ka millegi teaduslikuga tegelema :)

Thredahlia ütles ...

Tänud, Elsa ja Tirtsikas!

Anonüümsele - saan ilmselt aru, kuhu selle kommentaariga sihitud on, kahju ainult, et täiesti nimetult.
Mis ma oskan öelda, ööpäevas on meie kõigi jaoks 24 tundi, millest mõne võiks lausa maha magada. Soovitan ülejäänud ajal proovida täiskohaga tööd, selle kõrvalt teadust (täiesti teises valdkonnas) ja samal ajal üritada hetkel hoopis teises linnas ka pereelu elus hoida. Kui see nii lihtne on, siis näidake eeskuju! One must eat & kibestunud hallipäine vanatüdruk ei ole ka just eriti roosiline väljavaade. Paar koda aastas sellest rütmist puhata on lausa eluliselt vajalik.

Elagu objektiivne ja ebaisikuline toiduteema!

Postita kommentaar