Kiri sõbrale

kolmapäev, 13. august 2008

Kiideti siit ja kiideti sealt ja nii The Sun kui ka Tätte-Matvere tandem on alati väärt kuulamist. Teevad hästi seda, mida teevad. Birgit Õigemeele suhtes ei oska kahjuks üht ega teistpidi seisukohta võtta.
Kontsert oli kokkuvõttes tore, hoolimata koos Padari lavale ilmumisega taevast kallama hakanud vihmast või soojast õllest. Minge ja kuulake, kel veel võimalus. Lood kirjavahetusest maksuametiga ja Tätte esimesest suudlusest ja... naeru kui palju.

Mari-Liisile ja Heidi&co'le suured tänud toreda seltskonna eest.
Ühe hooga sai enne kontserti ka Noiris veinitatud ja pastat söödud (ei jätnud mingit muljet kahjuks, jälle), Catwalkis kohvitatud-koogitatud (kuna Noir eile kohvi ei pakkunud) ja Oa tänava ökopoes käekott head-paremat täis pakitud, muu hulgas kanepinäksid ja Taarapõllu mustika- ja õunajahu ning kuivatatud leivajuuretis.

6 kommentaari:

siuu ütles ...

ilus lugu
http://www.sakala.ajaleht.ee/110808/esileht/uudised/5035734.php

Thredahlia ütles ...

Oli küll ilus lugu!

Tätte-Matvere osa liigutas tõesti hingepõhjani, või vähemalt niiskete silmadeni küll. Isegi vihmasadu jäi järgi.

Anonüümne ütles ...

Täname seltskonna eest vastu! :)

vahterliina ütles ...

oi mina käisin noiris siis, kui tartus oli rannavolle ja mu titel magamise aeg. teadsin küll, et enamus külaisi ründab sisse ukse asemel aknast, aga tegin ikka ise ka selle ära. hoolimata keskpävast olime seal ainsad. pooli asju menüüs küll polnud, aga ettekandja oli nii siiras ja nunnu, ma lugesin ajaviiteks csi raamatut, mille peale ta millegipärast suisa ekstaasi sattus ja oli peale seda kuidagi eriti kodune ja sõbralik.

Gegegerda ütles ...

Kus "Kiri Sõbrale" kontserti nautisid?
Mina käisin Tartus ja niiväga meeldis, et täna õhtul lähen uuesti ja seekord Rakverre.

Thredahlia ütles ...

Ikka Tartus, Rakverre täna kahjuks ei jõua :)

Noiriga ei ole mul ilmselt eriti vedanud...

Postita kommentaar