"Paremad nopped" ja küsitlus

esmaspäev, 11. august 2008

Kui loen ise, siis võin ju teistegagi jagada - seda, mis mulle huvi pakkus. Äkki on minusuguseid hulle veel, kes tahavad teada, kuidas võis inimene nii intelligentseks saada, kui ta tänapäeval on või miks kohv on hoopis kasulik ja tervislik, mitte kahjulik või kas mahetoodang polegi võib-olla suurema toiteväärtusega kui massipõllumajanduslik. Kõike ei saa puhta kullana võtta, allikakriitika peab säilima, aga silmaringi on mõtet avardada küll. Korjata tera siit ja tera sealt.

Kas loed "paremaid noppeid"?

26% (11) arvab, et mõni tundub huvitav
24% (10) jälgib pidevalt
14% (6) loeb, aga juhuslikult ja harva
12% (5) loeks parema meelega emakeelseid kokkuvõtteid
9% (4) ei loe, muul põhjusel
7% (3) ei paku huvi
2% (1) loeb ainult retseptilinke
2% (1) ei loe, kuna enamus linke on võõrkeelsed

Õnneks oli vastajate seas nii neid, kes ei loe, kui ka neid, kes loevad. Seda oligi vaja teada. See pisike lisaklikk ei ole mulle ju keeruline :) Panen küsitluse kinni ja olen rahul, jätkan, nagu seni.

Aitäh vastajatele!

Olen täiesti kindel, et lugejaid oleks veel rohkem, kui jõuaksin mõne kokkuvõtte emakeelde ümber panna, aga selleks pole vabatahtlikkuse alusel hetkel aega ja palgatöö alla ei liigitu see tegevus ka kahjuks mitte kuidagi.

2 kommentaari:

Hädapätakas ütles ...

Thredahlia, kas Sa oleks nii hea ja teeks oma lehele RSS nupu. Nii mugav oleks su kirjutisi ontime saada. :) Mul millegi pärast ei õnnestu lehte niisama RSS listi lisada.

Thredahlia ütles ...

Aga palun - lingid on lehe paremas servas olemas.

Kõik postitused:
http://thredahlia.blogspot.com/feeds/posts/default

Ainult toidused:
http://thredahlia.blogspot.com/feeds/posts/default/-/Toidujutud

Postita kommentaar