Kre(h)vetine hommikusöök

laupäev, 13. detsember 2008

Kes ütles, et või saia peal peab käima. Nii mõnus on saia hoopis sooja krevetisesse võisse kasta ja taldrik viimasest kastmepojast puhtaks süüa - laupäevahommikune idüll! (Vahelduseks sulatatud krevettidele laimi ja avokaadoga või avokaado ja majoneesiga või krevettidele oliiviõli ja röstsaiaga...)

Hommikused krevetid

Kre(h)vetine hommikusöök
kahele

200 g külmutatud kooritud krevette
50 g võid
näpuotsaga tüümianit (või ingverit ja paar tšillihelvest)
törts sidruni- või laimimahla
veidi soola
mõnd valget leiba serveerimiseks

Sulata pannil või ja tüümian (või tšilli ja ingver), sega läbi.
Lisa külmutatud krevetid, keera kuumus minimaalseks ja lase krevettidel sulada ning soojeneda. Tõsta tulelt, maitsesta soola ja sidrunimahlaga.
Serveeri helde koguse värske valge leivalisega (ciabatta, baguette, lavaš, vms.).

1 kommentaari:

Triin ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.

Postita kommentaar