Poeleiud lihaletist

teisipäev, 2. detsember 2008

Tänud toetava vastukaja eest! Vähemalt pole ma oma normaalse toitumise soovi ja vajadusega üksinda :)

Kõlab täiesti uskumatult, aga suutsin täna Selverist leida tervelt ühe viilutatud singilise toote, mis koostises säilitusaineid ei loetle. Näeb välja nagu liha ja pole lette vallutav beiberoosa ega vaja mahlane olemiseks veesidujaid või maitseks maitsetugavdajat :)
Natuke küüslaugune on, aga maitseb hästi.

Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga, Oskar LT

Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga Naturaalne kaelakarbonaad küüslauguga

Ja tõepoolest, juustussegi on hakatud säilitajaid lisama. Saaremaa ja Vigala toodang tundus sellest siiski õnneks veel vaba olevat.

7 kommentaari:

Liina ütles ...

Jaa, mulle jäi see kunagi silma just oma teustest erineva naturaalhalli olekuga. Kuidagi kodune ja usaldusväärne tundus olevat. Ostsin ja panin leivale - igavesti hää, nagu oleks peale pühapäevast lõunat praadi leivale viilutanud. Küüslaugumekk sobis samuti rukkileiva ja päris või peale ilusti. Nii et vahel ikka leiab.

KK ütles ...

Ülemiste Rimi ees müüakse praegu talutooteid, on lambatooted, kitsetooted, kala jms. Talusinki oli ka. Hinnad muidugi karmid, kuna jõulumüük ja special putkad püsti löödud selleks puhuks aga kraam tundus olevat aus.

Mari-Liis ütles ...

Rõõm kuulda, et kodusaare toodang veel puhas on;)

Thredahlia ütles ...

Liina, just! Mulle vist meeldibki ahjupraad järgmisel päeval leiva peal hoopis rohkem. Emotsioonid sest lihast igatahes on head.

KK, peab üle vaatama :)

Mari-Liis, oh eks neid on väiketootjate seas ilmselt veel (ilmselt ka neid, kes tardainetki ei kasuta), aga Saaremaa jäi silma esimese hooga.

Anonüümne ütles ...

See Oskari küüslaugu sink ka minu lemmik.

Abiks võibolla link: http://toidupildid.blogspot.com/search/label/*%20NIMEKIRI%20V%C3%84RV-%20JA%20S%C3%84ILITUSAINETE%20VABADEST%20TOIDUAINETEST

Thredahlia ütles ...

Aitäh, Kersti.
Natuke vast aitab, aga tootevalik ei ole just see, mida olen harjunud sööma ja millegipärast väldib Sille ka kaltsiumkloriidi jne.
Kõige arukam on ikka poes pakendeid lugeda (eriti, kuna koostisi ju aeg-ajalt ikka muudetakse).

Anonüümne ütles ...

Tänan vihje eest! Meiegi pere paneb nüüd leiva peale Oskari kaelakarbonaadi.

Postita kommentaar