Tore konverents, jube reis, kiire kokkuvõte meenutuseks

kolmapäev, 2. juuni 2010

21. mai entusiastlik start Tallinn-Kopenhaagen-Atlanta-San Diego, naiivik...
21. mai - Atlanta kohal saab peale 10-tunnist lendu tiirutada veel üle tunni, äiksetormi tõttu jäävad ära kõik lennud 2h jooksul, mistõttu lend viibib 7h! Lennujaam on inimesi puupüsti täis ja õhku pole, öösel pääseb siiski San Diegosse ja hotelli.
22. mai - hommikul äratab 5-palline maavärin - esmakordne kogemus elus, no polnud tore
22. mai - õhtu - tõsine allergia, voodipesuga kokku puutuvad käed-jalad sügelevad meeletult, magada ei saa
23. mai - hotell vahetab mu linnavaatega toa merevaate vastu ja jagab 2g hüdrikortisooni - vaade sügelemise vasu ei aita, magada endiselt ei saa (olukord paraneb natuke paari päeva jooksul)
23. mai - ei tööta ei internetipank ega krediitkaart, sularahaga seis kriitiline - nädalavahetusel pangaga suhtlemine keeruline, tänud Nordea!
23.-27. - mai konverents on tore ja informatiivne, aga süüa ei anta ja kesklinn on jube kallis
28. mai päev otsa õues päikse käes, 21000 sammu ja koooorrralik päiksepõletus õlgadel kreemist hoolimata
30. mai - hull tips käis Mehhikos
31. mai - hommik - üritades hotellis ööbimise eest maksta, ei lähe läbi krediitkaart (mis alguses töötas) ja juhataja ootamine jätab mu peaaegu lennukist maha, jama kui palju
1. juuni - õhtuks, peale San Diego-Atlanta-Kopenhaagen-Tallinn lennumaratoni saabumine tagasi Tallinna, 26h magamata ja üleväsinud

4 kommentaari:

Ülle ütles ...

Ega siis konverents ole puhkusereis:).

Krentu ütles ...

Vähemalt on, mida meenutada :)
Ma olin koolitusreisil USAs kui see suur elektrikatkestus oli ja me olime pea 24 h elektrita. Paindlikke eestlasi ja muud Ida-Euroopa rahvast see paanitsema ei pannud, küll muretsesid meie võõrustajad meie pärast:) Ja see taskulambiga oma hoteelitoa otsimine jääb eluks ajaks meelde :)
Ja oh, kuidas ma igatsen USA järgi :)

KT ütles ...

nüüd tuleb küsida see "kõige-parem-küsimus": "ja kuidas tunne on?" :)

Thredahlia ütles ...

No ja kui pole puhkusereis, siis peabki ebaõnnestuma? Ma pigem jagaks arvamust, et kui pole puhkusereis, siis olgu teenused sujuvamad ja laitmatumad kui mis iganes muul eesmärgil, et töö saaks 100% tehtud ja mitte jamatud tööajast teenusekvaliteediga!

Oh jah, on jah, mida meenutada :D Kohe tükiks ajaks jääb meelde :D

Tunne on... selline, et elu koosneb kogemustest ja kõrva taha tasub panna, et reisile ei minda ÜHE krediitkaardiga! Ja raamat olgu käsipagasis. Ja tasuta alkoholi pakkuja suu pihta ei lööda :D
Aga võimaluse korral lendaks muidugi uuesti :P

Postita kommentaar